Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Lär känna våra medarbetare

Anton Åberg och hans team i Göteborg

”Vi följer upp vårt arbete med hjälp av KPI:er. Det bygger framtidens arbetsgrupper!”

Anton själv kommer också från industrin och har såväl jobbat som maskinoperatör som truckförare. Här har vi intervjuat honom kring hur Adecco bygger affärsområdet Industry på Adecco i Sverige. Vi vill vara en HR-partner på riktigt!

Sofie Brange, Kommunikation- och hållbarhetschef på Adecco Group Sverige

”Att inkludera alla människor i omställningen är avgörande för att lösa klimatutmaningarna.”

Sofie Brange är kommunikatören med ett brinnande samhällsintresse som efter flera år inom mediabranschen såg chansen att byta bransch och fokusera sitt arbete på social hållbarhet. Sedan mars 2021 är Sofie ansvarig för kommunikation och hållbarhetsfrågor på Adecco Group Sverige.

Albin och Lovisa

Caroline Berggren och Joella Olofsson, två hjältar i vardagen

Caroline och Joella på Adecco i Malmö gör skillnad på riktigt och bär upp Adeccos värdegrund med stolthet.

Helsingborgsteamet

Möt Fredrik Åberg: Regionchefen som stödjer tillväxt i norra Sverige

Fredrik Åberg, civilekonomen som är bosatt i Umeå, är en entusiastisk lagspelare med stark tro på arbetsmarknadens potential i norra Sverige. Han brinner för den gröna omställningen och ser stora möjligheter där företagens kompetensförsörjning är av stor betydelse.

Albin och Lovisa

Två talanger på PwC Delivery Center berättar

På PwC Delivery Center har alla med rätt inställning och sifferintresse chansen att göra karriär. I det här porträttet träffar du Albin och Lovisa, två personer med olika bakgrunder som båda snabbt utvecklats och fått fast tjänst på företaget.

Helsingborgsteamet

Marianne efter 25 år på Adecco i Karlstad – rätt person på rätt plats!

Under sina 25 år på Adecco i Karlstad har Marianne fått uppleva både flera framgångar och motgångar. Engagerade, målinriktade kollegor och de starka relationerna med kunderna är det som gjort att Marianne trivts så bra år efter år. Läs mer om Marianne och hennes resa här.

Sessa Stigborn på Uber Eats

Sessa om jobbet som säljare på Uber Eats

Sessa Stigborn jobbar som Restaurant Partnership Representative på Uber Eats. Efter bara tre månader har Sessa fått stort ansvar och många värdefulla erfarenheter från att jobba för ett världsledande företag.

Helsingborgsteamet

Volvo Braås

Mångfald och inkludering är viktiga områden för Adecco och Volvo. Ett gemensamt mål för båda företagen är att öka andelen kvinnor i fabriken. Här berättar fyra kvinnliga medarbetare på Volvo Braås om hur de upplever sin arbetsplats och varför de rekommenderar andra att söka sig till industrin.

Frida och Annica på Unimer

Adeccos nätverk gav utdelning för Annica och Frida

Annica Andersson och Frida Thyrén jobbar båda två som innesäljare på Unimer. De började som konsulter via Adecco men har idag fast tjänst på företaget. Det speciella med denna rekrytering var att bägge två fick erbjudandet utan att ha svarat på en annons.

Helsingborgsteamet

Framgångssagan Adecco Helsingborg – vad hände sen?

För ett år sedan berättade vi om Adecco Helsingborgs framgångar. Vad har hänt sen dess? Här får du lära känna teamets nya medarbetare och ta del av kontorschefen David Bergs framgångsrecept.

Claudia Algarrada Fernandez

”Jag är peppad varje dag när jag går till jobbet”

Claudia Algarrada Fernández är en av Adeccos alla fantastiska konsulter. Här berättar hon om hur det gick till när hon fick sitt första riktiga jobb efter examen och vad hon tror är en framgångsfaktor när man ska sälja in sig själv till potentiella arbetsgivare.

Husqvarnas kvinnliga medarbetare

Fyra kvinnliga medarbetare om att jobba på Husqvarna

Adecco och Husqvarna samarbete som sträcker sig tillbaka till 2006. På monteringen i fabriken har Adecco idag cirka 200 konsulter. Målet är att 32 procent av dessa ska vara kvinnor. Här berättar Elvana, Jenny, Isabella och Ingela hur de upplever Husqvarna som arbetsplats.

Nathalie, Mathilda och Faiza

Tre kvinnor inom industrin berättar

Möt Nathalie, Mathilda och Faiza. De jobbar alla tre i Tuvefabriken på Hisingen i Göteborg som producerar Volvos premium-lastbilar. Här berättar de om hur de trivs att jobba i industrin och varför de rekommenderar andra kvinnor att testa på att jobba inom branschen.

Rahim Hamidsales

Adecco i Malmö - Laget framför allt

Med fokus på nätverkande och engagemang i lokala företag har Malmökontoret med sina ca 30 anställda byggt upp en framgångsrik verksamhet. Ett projekt som ligger hela kontoret nära hjärtat är MFF-nätverket.

Lisa Nordqvist

Lisa om rollen som junior revisor på PwC

Det bästa med att jobba på PwC är människorna. Det menar Lisa Nordquist som jobbar som junior revisor på företaget sedan hösten 2021. Här berättar Lisa om hur hon med Adeccos hjälp landade jobbet på PwC, och varför hon rekommenderar andra nyexade att söka sig till företaget.

Rahim Hamidsales

Rahim Hamidsales om sina 21 år på Adecco: ”Det har aldrig varit aktuellt för mig att byta företag”

Rahim är född och uppvuxen i Iran men flyttade till Sverige 1987. Målet var att snabbt lära sig språket, utbilda sig och skaffa ett meningsfullt arbete. 2001 började Rahim att jobba på Adecco och han har sedan dess aldrig haft en tanke på att byta företag.

David, Ronja och Christoffer

Framgångssagan - Adecco Helsingborg

David, Ronja och Christoffer har jobbat tillsammans i mindre än ett år men är redan ett sammansvetsat gäng som gör otroliga resultat. Här berättar de om hur deras olika bakgrunder och kompetenser bidrar till kontorets framgång.

Maria Miocic

Så hjälpte Adecco till i arbetet för ökad mångfald och inkludering

Maria jobbar som Business Manager på Adecco och arbetar aktivt med mångfald och inkludering. Industrin är fortfarande ett område som är mansdominerat, men här börjar positiva förändringar att ske.

Haleema Gill

Haleemas rekryteringsresa till drömjobbet på PwC

Från ansökan, tester och intervjuer till kontraktskrivning. Ta del av Haleemas rekryteringsresa med Adecco till drömjobbet på PwC.

Behrooz

Rekryteraren Behrooz om hur du hittar de bästa kandidaterna

Med en magisterexamen i International Human Resource Management från England flyttade Behrooz hem och började sin karriär på Adecco. Här berättar han om sina drivkrafter och hur han bär sig åt för att hitta de kandidater med störst chans att utvecklas med rollen och med bolaget.

Alexander Sahlin

Konsulten Alexander: Elektrikern som blev CNC-operatör

Alexander är utbildad elektriker i grund och botten men kände inte att rollen var den rätta för honom. I dag jobbar han som CNC-operatör inom industrin och utvecklas mer och mer för varje uppdrag.

Ida-Maria Karlsson

Rekrytering med passion för kandidatupplevelsen

Ida-Maria Karlsson är rekryteraren som brinner för kandidatupplevelsen och att skapa långvariga relationer. Nyligen firade hon fem år som rekryterare, ett yrke som tagit henne med storm och som fortsätter att utmana och inspirera.

Johanna Hallander

Johanna Hallander om hur klimatomställningen påverkar våra jobb och karriärer

Johanna Hallander har jobbat med hållbarhetsfrågor i över tio år. I hennes roll på Adecco Group ingår bland annat att leda och kommunicera Adeccos hållbarhetsarbete. Här ger hon tips för att lyckas med en grön transformation.

Petter Andersson

”Välkommen till Norrbotten”

Från konsult till konsultchef, säljare och till sist regionchef för Norra Norrbotten. Petter Andersson började sin resa på Adecco direkt efter studenten och har hunnit med en hel del sedan dess. Vad är det som driver honom att gå till jobbet varje dag? Här får du ta del av det och mycket mer.

Leif Wiklund

Konsulten Leif: "Uppdraget på 14 dagar blev till 5 år"

Att få chansen att testa på olika roller och arbetsgivare var det som lockade Leif till att börja jobba som konsult. Hans nuvarande uppdrag skulle initialt vara i två veckor. Läs hela berättelsen och få reda på varför Leif fortfarande är kvar efter fem år.

Jenna Johansson

Konsulten Jenna: "Ett perfekt extrajobb för studenter"

Jenna studerar ekonomi och juridik på Lunds universitet. Här berättar hon om varför konsultrollen passar henne och hennes studier så bra.

Linus Eng

Regionchefen Linus: "Att jobba på Adecco är som att komma hem"

Linus Eng har jobbat på Adecco i omgångar sedan 2007. Att få vara med och påverka människors liv i en positiv riktning är en av de stora fördelarna med hans jobb.

Jenny Ohlsson

Konsulten Jenny: "Jag fick verkligen en superchans"

Jenny Ohlssons karriär är ett bevis på att utbildning inte är den enda vägen till ett arbete. Som konsult har hon fått testa på flertalet olika roller och tagit med sig något nytt från varje arbetsplats.

Copyright © Adecco Sweden