Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Nu är årets vinnare av CEO for one month korad!

VD för Adecco Group Sverige, Malin Persson och årets vinnare Ella Wiss Mencke på Adecco Groups huvudkontor i Stockholm.

Som VD för en månad kan du se hur det är att driva ett av världens största HR-bolag. I ditt arbete ingår till exempel ledningsgruppsarbete, möten med kunder och olika intressenter och mycket mer. Under en månad kommer du också bidra till Adeccos sociala mediekanaler. Din arbetsplats ligger i Solna, men du kommer att resa mycket runt Sverige och kanske Norden i ditt arbete då restriktionerna lättar. Du kan också uppleva vad det nordiska samarbetet mellan Adecco Groups länder innebär och lära känna de andra nordiska VD:na. Den som vill utvecklas och som gillar att utmana sig själv och inte är rädd för att stå i rampljuset skall söka tjänsten. Med andra ord kan du redan vara utexaminerad eller i slutfasen av dina studier, komma från vilken branch och inriktning som helst - vi värdesätter alla branscher och utbildningar. Tack vare omfattningen av vår bransch har du verkligen mycket att erbjuda oss oavsett din bakgrund.

Att vara Adeccos CEO for One Month öppnar utmärkta möjligheter för både en karriär på Adecco i Sverige, antingen i chefs- eller specialistpositioner men också för en internationell karriär på Adecco Group. I slutet av ditt sommarjobb får du möjligheten att vara med i rekryteringsprocessen för att ta över VD positionen för hela Adecco Group globalt under en månad. Våra kundföretag är också intresserade av framtida stjärnor, och vi strävar efter att anställa så många sökanden som möjligt för andra jobb på Adecco eller hos våra kunder.

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att komma in i ett verkligen mångsidigt arbete med arbetsuppgifter som utvecklar din expertis för att testa dina egna gränser och komfortzon. Det bästa är att allt händer i en omgivning som främjar din utveckling, med stödet av hela bolagets ledning och personal och där det är säkert för dig att göra misstag

“Att få möjligheten att under en månad få arbeta tillsammans med en ung professionell talang är mycket berikande för mig. Jag utmanas i mina tankesätt och kommer närmare källan till vad nästa generation kommer att vilja se hos en arbetsgivare för att attraheras. Jag är helt övertygad om att vi kommer stöta på dessa CEO for one Month kandidater i olika positioner i näringslivet i framtiden.” ”

Malin Persson, CHIEF EXECUTIVE OFFICER för adecco group sverige

Copyright © Adecco Sweden